2013-09-30 17:43:19• hírek • Kocsis Zoltán

Új padok a Szamos-töltésen – legalábbis az egyik oldalon

Új padok várják a ráérősebb szatmáriakat a Szamos töltésének egy szakaszán. A polgármesteri hivatal kicserélte a szemeteseket is és hasonlóan szeretne eljárni a város parkjainak valamennyi kukájával.

Szatmárnémeti megkerülhetetlen és szerves részét képezi a Szamos töltése: főleg a két híd közötti részén sokan sétálnak, kerékpároznak vagy csak sietnek intézni ügyes-bajos dolgaikat. A szerencsésebbek és a ráérősebbek viszont le-leülnek a padokra, ahonnan a kellemes időben békésen figyelhetik a város nyüzsgő forgalmát.

Őket kellemes meglepetés érte hétfőn, mivel az eddigi kényelmetlen, ormótlan, sok esetben megrongált, az extrém sportokból ismert félcsőre hasonlító betonpadokat esztétikus, diszkrét félszerkezetű fapadokra cserélte az önkormányzat. Legalábbis a Szamos jobb partján, a Decebal és a Golescu hidak közötti szakaszon. Szám szerint ötöt helyeztek el. Melléjük új, fémből készült kukák is kerültek.

A városvezetés rövid távú céljai közé tartozik továbbá, hogy a település valamennyi parkjában ehhez hasonló szemetesekre cseréljék a mostani narancsszínű kukákat. Ennek megfelelően meg is rendeltek 200 darabot belőlük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: